* History Orgone energy

GESCHIEDENIS
Orgone energie is ontdekt door Dhr. Wilhelm Reich (1897-1957). Hij wilde Levensenergie (prana, chi, ki, mana) versterken door het te bundelen. Hij kon doormiddel van lagen fiberglas (organisch) en staalwol (metaal) meten dat de combinatie van de 2 een etherische energie en bevorderlijke positieve gevoelsbegrippen opwekten en was instaat het weg te laten vloeien door water als geleider te gebruiken. Hij noemde het Deadly ORgone (DOR). Echter was hij nog niet in staat het om te zetten in positieve energie oftewel ORgone. Met deze uitvinding claimde Reich de oplossing te hebben voor kanker en geestelijke aandoeningen. De FDA arresteerde hem en hij overleed in de gevangenis.

Later breidde de wetenschapper Dhr. Hans Welz het bestaande concept uit met polyester giethars vormen, gevuld met allerlei metalen en noemde de vernieuwde variant ORGONITE (met patent op het woord, zodat dit alleen gebruikt mag worden om kennis door te geven).

In 2000 introduceerde Dhr. Don Croft een krachtigere werking door bepaalde edelstenen/kristallen samen te stellen en motiveerde anderen ook Orgonites te maken. Op die manier elkaar collectief te bescherming. Chembusters, een vorm van Orgone energie, zijn bijvoorbeeld krachtig genoeg om in de tuin te plaatsen en daarbij omringende buren ook te beschermen.

Orgonites hebben een sterke werking door de vacuüm-druk die om de edelsteen ontstaat. De giethars omringt de edelsteen in vloeibare vorm en door de krimp van de giethars ontstaat er een krachtige energie bundel rondom het kristal. De giethars is organisch en dient als geleider voor de energie. Dit wordt het nulpunt-energie (ook wel flux) genoemd. Dhr. Don Croft zette het werk van Reich & Welz voort en was instaat in de vernieuwende versie DOR (Deadly ORgone) om te zetten in POR (Postive ORgone) en daarmee de leefomgeving te beschermen en op te schonen!

Social media


Telegram

Beoordeling DAILY TASCH

© 2017 - 2022 Daily Tasch | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel