Ik ben Natascha van der Wissel (1977), door mijn omgeving wordt ik ook wel TASCH genoemd. In het dagelijkse leven komt mijn inspiratie voort uit spiritualiteit, welzijn, natuur, fashion & interieur. Van orgine ben ik mode-ontwerpster en kunstenaar. Het vervaardigen van kleding, schilderijen, sieraden en interieur stukken zit mij in het bloed en doe ik nog steeds erg graag. 

 

HOLISTISCH THERAPEUT
Na een periode van intensief bewustwordingsproces ben ik mij gaan richten op het inspireren van mensen om de versie uit zichzelf te halen waar zij zichzelf het beste bij voelen, de authentieke zelf. Als je midden in een vervelende situatie zit voelt dat absoluut ongemakkelijk, maar tegelijkertijd ontstaat er groei. 
Alles is met elkaar verbonden (holisme). Vanuit deze visie komen waardevolle inzichten. Met mijn energie, kennis, levenservaring, motivatie en talent help ik als therapeut anderen bewust te 'ZIJN'. Dit levert in de meeste gevallen rust en stabiliteit, waar men in vele situaties opzoek naar is.


Ik richt mijn werk op het begeleiden en coachen daar waar cliënten op bepaalde manieren vastlopen in hun (dagelijks)leven.
Dat kan zijn in de hier opvolgende niveau's: 

  • energetisch (energie blokkades)
  • emotioneel (negatieve gevoelens en overtuigingen)
  • mentaal (veel in je hoofd zitten)
  • spiritueel (geen vertrouwen hebben in het grotere geheel) 
  • fysiek (lichamelijke ongemakken)

‚ÄčSamen kijken we middels de 5 niveau's naar de diepere lagen die nog niet zichtbaar zijn voor jou, om balans te vinden in het geheel.


GESCHIEDENIS van MYLOVE-ENGINE
Natascha van der Wissel startte in dec 2003 met haar design agency MyLove-Engine. Binnen de agency is het kledinglabel TASCH geboren. Haar creatieve lust is kleding en accessoires te re-stylen. Uitgerust met secondehand kleding/accessoires, textielverf en schaar creëerde zij een exclusief fashion label, waarbij alle artikelen gepimped zijn tot een nieuw draagbaar (kunst)item.

Het begon allemaal met een benefiet voor het AIDS FONDS. Tasch maakte 60 t-shirts, die zij in een paar uur tijd allemaal verkocht onder het mom van gezellige muziek, hapje en drankje. De opbrengsten werden voor de helft gedoneerd aan  een project voor STOP AIDS NOW! Door de goede ontvangst van haar collectie, wist zij vanaf dat moment dat zij door moest gaan met ontwerpen. Zo begon haar avontuurlijke carrière, ze stond in alle modebladen, werd Jacky van het jaar en was te zien op tv. 

Bekende personen zoals Elize van der Horst (NL), Birgit Schuurman (NL), Tasha's World (NL), Chipz (NL) Kelis Rogers (USA), Pharrell Williams (USA) en Missy Elliott (USA) zijn in het bezit van een exclusief TASCH ontwerp.

In 2008 beviel Natascha van haar dochter. Inmiddels heeft ze ook een zoon (2012). Dat inspireerde haar naast het bestaande label een kids-label te starten. BABY TASCH genaamd. Haar hot-item is het kleurrijke Arafat-shawltje (via de webshop verkrijgbaar). Kinderen van bekende nederlanders zoals, Julian Gerschtanowitz (van Renate & Winston), Mees Padberg (van Britget Maasland & Pepijn) en zangeres Anouk droegen de shawltjes toen ze een peuter waren! 

Onder het fashion label TASCH komen geen collecties meer uit. TASCH zit nog steeds boordevol leuke creatieve ideeën en maakt in opdracht losse items, bestaande uit kledingstukken, accessoires en interieur objecten.