Reiki voor kinderen

We kunnen onze problemen/triggers/situaties niet op onze kinderen projecteren. Ze zijn hun eigen licht met hun eigen pad. Houd die weg zo gemakkelijk mogelijk en vrij van volwassen problematiek. 


PRIKKELS VERWERKEN

Overdag krijgt je kind te maken met veel prikkels. De prikkels dienen zij te kunnen verwerken. Soms is het lastig, want kinderen zitten vol energie en kunnen ze in bewustzijn niet goed reguleren. Vooral voor het naar bed gaan of in de nacht proberen ze van alles te verwerken, waardoor zij niet gelijk kunnen slapen of tijdens de slaap erg onrustig zijn of slaapwandelen. Door de elektronische tijd waar we in leven worden kinderen meer gestrest dan we beseffen. Reiki is echt een mooie methode voor kinderen om beter in hun bewustzijn te zitten. 

REIKI ONTVANGEN
Door reiki kan je kind zich steeds meer op zijn/haar gemak voelen, steeds beter weten wat hij/zij wel en niet wilt of beter communiceren doordat je kind beter geaard is. Ook zal je kind minder gestrest zijn en verdwijnen de gedachten uit het hoofd waardoor er rust ontstaat. Kinderen die Reiki ontvangen zijn meer in staat zichzelf te zijn. Ze gaan beter om met hun gevoel en leren hun eigen ik ontdekken.

Wat is het effect van een Reiki behandeling?

  • Meer zelfvertrouwen
  • Durft meer voor zichzelf op te komen
  • Lichaam en geest ontspannen, beter in balans 
  • Angsten schuiven naar de achtergrond of verdwijnen zelfs 


BEHANDELING

De duur van een behandeling voor kinderen is korter dan die van volwassenen. Gemiddeld hebben kinderen van 1 – 14 jaar genoeg aan een behandeling van 15 tot 30 minuten. De meeste kinderen zijn goed in het ontvangen van Reiki-energie en vinden het magisch (volwassenen trouwens ook). Belangrijk om te weten is dat reiki op natuurlijke wijze het zelf herstellend vermogen van het lichaam vergroot op verschillende niveau's.

Tarieven, info en contact

De investering van de behandelsessies, coaching, ceremonies & sessies zijn op aanvraag. 
Maak daarvoor gebruik van het contact formulier of stuur mij een bericht via instagram.