HOLISTIC FOCUS THERAPY 

Mijn cliënten bestaan uit volwassen en en kinderen met uiteenlopende hulpvragen. Vanuit een complementaire benadering kijk ik bewust naar de individuele situatie van de client, met als doel om persoonlijke ontwikkeling en autonomie te bevorderen. Samen zorgen we dat je de kracht en wijsheid terug kan vinden en weet vast te houden. De samenwerking tussen ons ontstaat door jouw openheid en mijn luisterend oor.

Samen leggen wij de FOCUS op de diepere lagen van de situatie (waar komt de stagnatie vandaan?). Doormiddel van verschillende methodes zoals gesprekssessies, oefeningen en fysieke behandelingen begeleid en ondersteun ik de client uit het hoofd te gaan en in beter in het lichaam te komen. Van hoofd naar hart, onderweg naar je AUTHENTIC SELF. Op een organische manier ontstaat er ruimte op je pad om oude conditioneringen gerelateerd aan aannames, denkbeelden en angsten los te laten en om te zetten in nieuwe patronen. 

Bijna iedereen creëert gaandeweg een wereld om zich heen op basis van (onbewuste) angst. Angst voor bijvoorbeeld tekorten, falen, verliezen etc. Door het gehele 'ZIJN' (fysiek/mentaal/emotioneel/energetisch/spiritueel) te kalmeren, ontstaat er ruimte om (niet functioneel) gedrag te veranderen. Je kunt een nieuwe realiteit creëren, je dagelijks handelen optimaliseren en rustiger richting de toekomst bewegen. Je leert dat het leven met jou mee wilt bewegen, dan andersom.  Het dient zich aan waardoor je in jezelf stabiliteit, ruimte, flexibiliteit, liefde en minder oordeel ervaart. Het belangrijkste is dat je jezelf tijd gunt, omdat in te gaan zien, te herkennen, aan te gaan voelen en om te zetten in de praktijk. Zodat het een andere weg vindt.

Methodes

Mijn begeleiding draagt de visie uit de conditionering los te laten dat als je iets wilt bereiken je daar heel hard voor moet werken. Ik ben van mening dat als je een start maakt om aan zelfontwikkeling (zelfreflectie) te beginnen en daarin gefocust blijft het een organisch proces is die op langer termijn (door)werkt. Op verschillende niveau's zal je zeker jezelf tegenkomen en dat is inderdaad niet altijd makkelijk. 'Trust the process and progress!'

Mijn sessies kunnen uit verschillende combinaties bestaan zoals gesprekssessies, Reiki (aanvullen en het laten stromen van energie), Spinal Touch (onbewuste en bewuste trauma release), Pain Release (fysieke behandeling: verwerken/helen/loslaten), Familieopstellingen (inzichten), EFT (verwerking/helen), het ontleden van jouw Human Design (hoe jouw systeem is opgebouwd en waar je op mag letten zodat je niet steeds tegen dezelfde situaties aanloopt) en Sedona methode (loslaten). 

Een therapeut begeleidt, zodat je tot eigen inzichten komt. Vanuit het einde van je helingsproces kunnen we verder kijken wat jij op coach-gebied nodig hebt. Dit is de meest effectieve manier voor mij om jou te ondersteunen in je proces.

 

Tarieven / Trainingen / Info - contact

Wil je meer informatie maak daarvoor gebruik van het contact formulier of stuur mij een bericht via instagram. 

Via de onderstaande button zie je de investering van de behandelsessies, trainingen en plan je zelf direct een afspraak.


SPIRITUAL MOTIVATOR

Tasch faciliteert naast holistische therapie ook (spirituele) zelfontwikkeling-sessies en ceremonies:

  • begeleidende meditatie sessie (rust en verwerking)
  • light language sessie (DNA- healing the Soul)
  • kaartconsult (inzichten)
  • cacao ceremonie (het hart liefdevol openzetten, verbeteren van de connectie met jezelf)
  • kambo ceremonie (totale opschoning van de belichamingen)