~ CARE TAKERS

LEVEN MET GEZUIVERD WATER

Ons drinkwater bevat op dit moment de volgende schadelijke stoffen door de ontwikkeling van de industrie: röntgencontrastmiddelen, pesticiden, antidepressiva, insecticiden, overige geneesmiddelen, biociden, antibiotica, de anticonceptiepil, brandvertragers en nano-deeltjes. De helft van de drinkwaterbronnen voldoet niet meer aan de veiligheidseisen waaraan het zou moeten voldoen.

Uit onderzoek van het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieuhygiëne (RIVM) blijkt namelijk dat ook in het diepere grondwater giftige bestrijdingsmiddelen voorkomen. In 36 van de 59 onderzochte gevallen werd de EG-norm voor veilig drinkwater overschreden. Ons drinkwater wordt grotendeels uit grondwater gewonnen. Bij de productie en consumptie komen allerlei ongewenste stoffen vrij zoals vermestende en verzurende stoffen, zware metalen en bestrijdingsmiddelen. Soms ontstaat de overtuiging dat waterwinning vanuit grote diepte in de grond automatisch heel zuiver is. Dit is echter een ongegronde aanname.

Lozingsvergunningen van de industrie zijn niet toegankelijk voor wetenschappelijk onderzoek. Dit betekent dat het voor onderzoekers met alle goede intentie niet eens mogelijk is om goede metingen te verrichten, omdat ze niet weten waar naar gezocht dient te worden.

Een manier om de natuurlijke balans in het milieu te kunnen herstellen is zelf je leefomgeving te waarborgen door te zorgen voor schoon, gezond water. Hiervoor is het belangrijk om te kiezen voor een betrouwbare filter, die goed onderzocht is. Het is belangrijk dat de juiste mineralen in ons water aanwezig is voor het behoud van onze vochtbalans.

Hier vind je goede kwaliteit filters die het water op structureel niveau in haar natuurlijke oorsprong herstelt. De zuiveringssystemen zijn makkelijk te monteren op je kraan & douche. 


"Only dead Fish GO with the Flow"

 • * Mineral douchekop
  * Mineral douchekop

  DOUCHEKOP - DOUCHEN MET GEZUIVERT WATER

  Een manier om de natuurlijke balans in het milieu te kunnen herstellen is zelf je leefomgeving te waarborgen door te zorgen voor schoon, gezond water. Hiervoor is het belangrijk om te…

  € 39,95
 • * Mineralen bollen - navulling douchekop
  * Mineralen bollen - navulling douchekop

  MINERALEN BOLLEN - navulling douchekop

  De mineralen bollen zijn de navulling voor de douchekop. Deze dienen elke 3 maanden vernieuwt te worden. Helaas biedt deze vulling geen bescherming tegen pesticide (medicijnen die in het…

  € 12,50

Social media


Telegram

Beoordeling DAILY TASCH

© 2017 - 2022 Daily Tasch | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel