Holistische Massage

Artikelnummer: HolisticMassage-45min
Vorige Artikel 3 van 3
€ 55,00

Een holistische massage helpt om te ontspannen. Je komt tot algehele rust. Je geeft je over aan een fysieke behandeling. Aanrakingen middels massage zorgen ervoor dat het hormoon oxytocine vrijkomt. Dit hormoon geeft je een geborgen en veilig gevoel.

Een holistische massage zorgt voor een betere doorbloeding van de spieren. Het maakt ze soepeler en helpt bepaalde blokkades op te heffen. De afvalstoffen in je lichaam worden sneller opgeruimd en dat draagt vervolgens weer bij aan een sterker afweersysteem. Het is daarom belangrijk na de behandeling voldoende water te drinken.

Bij een holistische massage beschouwen we het lichaam en het leven niet als afzonderlijke dingen. Er is een groot besef in contact te staan met gevoelens en emoties.

Een holistische massage is gericht op ontspanning van spieren samen met geestelijke ontspanning. Jij wordt als geheel behandeld: je lichaam, geest, emoties en het contact met de omgeving.

Het wordt ook wel eens therapeutische massage genoemd. Tijdens de behandeling kaart ik bepaalde onderwerpen aan. Met deze manier van behandelen herstellen we samen de evenwicht in je lichaam. Je ervaart meer rust en bent meer ontspannen doordat je op fysiek, mentaal, emotioneel, energetisch en spiritueel niveau in balans gebracht wordt. 

Behandeling gereserveerd:
Nadat je de Holistische Massage behandeling heb gereserveerd neem ik contact met jou op om een afspraak in te plannen. Je bent van harte welkom op mijn behandel-lokatie. In het telefonisch gesprek nemen we ongeveer 15 min. om jouw fysieke pijn die je ervaart door te nemen. Een totale lichaamsbehandeling duurt ongeveer 45 min. 

 

Social media


Telegram

Beoordeling DAILY TASCH

© 2017 - 2023 Daily Tasch | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel