REIKI 1 Cursus

 

Investering Reiki 1 cursus: €333
Certificaat: 1ste graad Reiki

Datum: zondag 14 juli 2024

Tijd: 10:00-18:00 uur

Plaats: Diemen noord / Klipperweg (info lokatie volgt na aanmelding)

 

Aanmelding - deadline: vrijdag 12 juli 2024 tot 18:00 uur

  • Aanmelding is pas definitief als de betaling voldaan is.
  • Klik op de betaallink: € 333,00 voor 'REIKI 1 CURSUS 14 juli 2024
  • Je kan ook via de QR-code betalen. Houdt de QR-code in het beeld van de camera van je smartphone. Tik het scherm in in het QR-code vakje - dan komt de betaallink tevoorschijn. Betaal via de link de REIKI 1 cursus. 
  • Laat een bericht achter via het contactformulier en ontvang de welkom details voor zondag 14 juli 2024.

 

Reiki 1 cursus: 2 dagen

  • 1 dag training van 10:00-18:00 uur.
  • 1 terugkomdag 1 op 1 met de trainer. Bij de terugkomdag geef je een volledige behandeling. En begeleid de trainer je daar waar nodig is om de puntjes op de i te zetten. Zodat je in volle vertrouwen een behandeling kan geven aan anderen.

 

Reiki is een vorm van alternatieve geneeskunde die in het begin van de 20e eeuw in Japan werd ontwikkeld door Mikao Usui.

Het woord "Reiki" komt uit het Japans en betekent "universele levensenergie" (Rei = universeel, Ki = levensenergie). Reiki is gebaseerd op het idee dat er een universele levensenergie door en om ons heen stroomt, die essentieel is voor ons fysieke, emotionele en spirituele welzijn.

 

Initiatie Reiki 1 / eerste graad
Reiki 1, ook wel de eerste graad genoemd. Is de initiële fase van Reiki training. In deze fase leren studenten de basisprincipes van Reiki.

Wat is Reiki en hoe werkt het?
Reiki 1 is gericht op het zelfhelende vermogen van het fysieke niveau. Een alternatieve therapie die zich richt op het bevorderen van lichamelijke en geestelijke heling door middel van universele energieoverdracht via de handen.


Initiatie in Reiki 1. Dit proces houdt een aantal elementen in:

1. Initiatie (Attunements): De Reiki Master voert de inwijding uit om de energiekanalen van de cursist te openen en af te stemmen op de universele levensenergie (Reiki). Dit stelt de cursist  in staat om energie door te geven via hun handen.

2. Onderwijs en Theorie: De cursist leert de basisprincipes van Reiki, inclusief de geschiedenis, de vijf Reiki-principes, en de fundamentele handposities voor zelfbehandeling en het behandelen van anderen voor een stoel & ligbank behandeling.

3. Praktische Oefening: De cursist oefent het aanleggen van de handen op verschillende delen van het lichaam, zowel bij zichzelf als bij anderen, om de energiestroom te bevorderen en blokkades op te heffen.