THERAPY


HOLISTIC FOCUS THERAPY 
Mijn clienten bestaan uit volwassenen en kinderen met uiteenlopende hulpvragen. Vanuit een complementaire benadering kijk ik bewust naar de individuele situatie van de client, met als doel om persoonlijke ontwikkeling en autonomie te bevorderen. Samen zorgen we dat je de kracht en wijsheid terug kan vinden en weet vast te houden. De samenwerking tussen ons ontstaat door jouw openheid en mijn luisterend oor.

Samen leggen wij de FOCUS  op de diepere lagen van de situatie (waar komt de stagnatie vandaan?). Doormiddel van verschillende methodes zoals gesprekken, oefeningen en fysieke behandelingen begeleid en ondersteun ik de client meer uit het hoofd te gaan en in beter in het lichaam te komen. Hierdoor ontstaat er ruimte om oude conditioneringen gerelateerd aan aannames, denkbeelden en angsten los te laten en om te zetten in nieuwe patronen. 

Bijna iedereen creëert gaandeweg een wereld om zich heen op basis van (onbewuste) angst. Angst voor bijvoorbeeld tekorten, falen, verliezen etc. Door het gehele 'ZIJN' (fysiek/mentaal/emotioneel/energetisch/spiritueel) te kalmeren, ontstaat er ruimte om (niet functioneel) gedrag te veranderen. Je kunt een nieuwe realiteit creëren, je dagelijks handelen optimaliseren en rustiger richting de toekomst bewegen. Je leert het leven zodanig te accepteren zoals het zich aandient waardoor je in jezelf stabiliteit, ruimte, flexibiliteit, liefde en minder oordeel ervaart.

Een therapeut begeleidt, zodat je tot eigen inzichten komt. Vanuit het einde van je heelingsproces kunnen we verder kijken wat jij op coach-gebied nodig hebt richting de toekomst. Dit is de meest effectieve manier voor mij om jou te ondersteunen in je proces.

Tarieven
Tarieven van individuele behandeling en coaching, ceremonies & sessies zijn op aanvraag. 

Bel gerust voor een vrijblijvend voorgesprek naar: 0629578729 
NB: ik maak geen gebruik van whatsapp.!
Dit kan op werkdagen van ma t/m vr van 09:00-19:00 uur

Social media


Telegram

© 2017 - 2023 Daily Tasch | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel