* Radiation & Health

EMF - Electro Magnetische Stralingen (Frequenties)
We leven in een wereld vol electronica. En dat is met de tijd meer geworden. Elke dag worden wij blootgesteld aan EMF (niet met het oog waarneembare negatieve stralingen oftewel golven, frequenties). Het dagelijks gebruik van mobiele telefoons, iPads, laptops & computers is een onderdeel geworden van ons bestaan. Allemaal verbonden met wifi, elektriciteitsmasten, zendmasten of vanuit een directe verbinding thuis. Inmiddels zitten we op 4G en '5G' verbinding (wetenschappelijk: 5G zuurstof onttrekt uit de lucht). 

In Den Haag is onlangs 1 week een 5G test gedaan. Helaas hebben >265 spreeuwen dat niet overleefd! 


ORGANISMEN & ZUURSTOF - NEGATIEVE & POSITIEVE IONEN
De stralingen hebben door de mobiele telefoons aan het hoofd te houden invloed op onze hersenen. Je hoeft niet gestudeerd te hebben om aan te voelen dat deze onnatuurlijke vorm van stralingen niet gezond zijn en op den duur een gevaar kunnen vormen voor de volksgezondheid. Mocht je daar vraagtekens bij plaatsen: wil ik je vragen de onderstaande video te bekijken. Leendert Vriens legt duidelijk & uitgebreid uit wat alle stralingen doen.

Zijn stralingen schadelijk? Bron: Leendert Vriens

ZUURSTOF KWALITEIT - IONEN - FUNCTIE
Alles wat is, bestaat uit Energie oftewel Licht. Wij mensen hebben bijvoorbeeld een bio-electronisch geladen lichaam (alle organismen). Organismen blijven in leven door het verbruik van meerdere primaire behoeften. Een daarvan is het inademen van zuurstof en van essentieel belang voor het hele lichaam. Ons bloed neemt zuurstof op en pomp het via het hart door het lichaam. Zuurstof bestaat uit moleculen die zuurstofionen bevatten, zowel negatieve als positieve ionen. Zuurstof is alleen biologisch actief als het ook negatieve ionen bevat. Denk aan de lucht in de bergen of op zee. De lucht is op die plekken van betere kwaliteit dan midden in de drukke stad. 

Ionen streven gelukkig altijd naar een 'neutrale stand' waarin zij hun functie kunnen inzetten. Als moleculen actief geladen zijn (negatieve ionen bevatten) hechten zich bijvoorbeeld aan bacteriën en ziektekiemen en maken deze onschadelijk door een elektrische oplading. Negatieve zuurstofionen beschermen tegen negatieve stralingen door ze te neutraliseren!

Daarnaast zijn ze belangrijk voor de stofwisseling. Met behulp van zuurstof verbrandt het lichaam voedingsbestanddelen zoals vet, koolhydraten, eiwitten tot kooldioxide en water. Geïoniseerde lucht bevordert de concentratie zuurstof in het bloed. Waardoor afzonderlijke organen beter functioneren. En jouw lichaam gezond blijft. Geen wonder dat, naast slechte voeding, de bevolking meer en meer obesitas wordt als we ons allemaal omringen met elektrische apparaten. 

Belangrijke informatie voor het verder lezen over ionen - lees goed wat er staat: 
"Elektrische apparaten bestaan uit electrische & magnetische velden (samenwerkend). Ze geven positieve ionen af, maar worden negatieve stralingen genoemd".

ZUURSTOFIONEN - WEERSTAND - KLACHTEN
Een te kort aan negatieve zuurstofionen veroorzaakt: depressie, vermoeidheid, slechte nachtrust, nervositeit en een verlaagde psychische & fysieke weerstand.
De afgelopen tijd hoor ik regelmatig: "Ik voel mij niet zo lekker....ik denk dat ik ziek word". Klachten bestaande uit 'je grieperig voelen' gaan gepaard met hoofdpijn, oorsuizingen & piepen, droge keel, verstopte neus, vermoeidheid & slaapproblemen. De klachten komen je waarschijnlijk bekend voor.

Social media


Telegram

Beoordeling DAILY TASCH

© 2017 - 2022 Daily Tasch | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel