~ Deelname Starseed 2.0

Tijdens jouw verblijf (je doorstart naar je eigen 2.0) draait het om jou (IK) en nog 6 (WIJ) gelijk gestemde. Een ieder heeft zijn eigen reden om tijd voor zichzelf te willen - tot rust te komen - tot inzichten te komen - te leren hoe je te ontspannen en dat vast te houden om het in het dagelijksleven toe te passen.

"IK"
Wij bieden slechts een weg naar een deur van je eigen hart en ritme. We geven je handvatten om toe te passen in het gehaaste leven waar we allemaal mee te maken hebben. Ben jij bereid de deur voorjezelf open te zetten naar je wensen van je innerlijke "IK"? 

"IK & WIJ"
In de "IK & WIJ" reis die je zult gaan maken bieden wij jou 7 dagen aan waarin we gezamelijk een dagelijks Chakra programma beleven met gezonde voeding, yoga sessies, geleide Chakra meditatie, massages, een 1 op 1 "IK"-gesprek-sessie met coach Moïbe, een tarot kaartleggingen, workshops & avondwandelingen op de berg of op het strand. 

"IK" of "ME TIME"
Naast het reguliere "IK & WIJ" programma kun je het programma uitbreiden met een aantal "IK"-workshops die op bepaalde dagen plaats vinden tussen 15:00-16:00 uur. Als je niet deelneemt is dit je "ME TIME" tijdens het verblijf. Tijdens "ME TIME" kun je extra sessies aanvragen met een van de coaches. 

Jouw doorstart naar je eigen 2.0 versie ~ de "NEW ME"
De retreat is bedoelt voor 'starters'/deelnemers die een korte periode bezig zijn met hun innerlijke zelf en hun spirituele groei. Wellicht vinden gevorderden het leuk om aan te sluiten en tot rust te komen of vinden zij de creatieve aspecten binnen het programma interessant. Ook dan ben je natuurlijk van harte welkom!

Starseed Retreat is niet geschikt voor personen die ver gevorderd zijn in de diepere materie binnen bewustwording en daar bij ons meer over willen leren. Wij werken wel met professionals, maar houden het graag "licht" in de oefeningen die we aanbieden. In de 1 op 1 "IK"-gesprek-sessie met Moïbe is er wel ruimte tot het persoonlijk verbreden op dit gebied.

"Go with your positive energy flow,
its all about you this week!"

 • *Deelname Retreat nov 2019
  *Deelname Retreat nov 2019
  € 999,00
 • *Workshop: Orgonite maken
  *Workshop: Orgonite maken
  € 45,00
 • *Hand-Voet Massage
  *Hand-Voet Massage
  € 20,00
 • *Pendel Sessie ~ coach Moïbe
  *Pendel Sessie ~ coach Moïbe
  € 40,00

Gastenboek

 • 17-12-2020 - HOI MAMA hoe gaat het met u ik kom ff...  lees meer
 • 16-12-2020 - Pakken of flessen water met een PH waarde van 7...  lees meer
 • 28-11-2020 - Hi Linda,

  Orgonite word nog steeds van bijenwas gemaakt (oorspronkelijk rond...  lees meer
Plaats een bericht

Multimedia

Beoordeling DAILY TASCH

© 2017 - 2021 Daily Tasch | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel