STARSEED RETREAT:

We leven in de jaren van "Ontwaking". Het is 2019 en velen van ons merken een bepaalde druk van de directe omgeving en de maatschappij. Het kan voor chaos in het hoofd zorgen, maar ook voor chaos om ons heen. Er zijn nog nooit zoveel "Burn-Out" diagnoses gesteld als in de tijd waar we NU in leven. 

Verandering in hoe je bewuster kan leven & met meer kwaliteit kan invullen is een echte uitdaging! Er wordt nogal wat van ons verwacht en gevraagd. Zeker als je hooggevoelig bent kan dit van tijd tot tijd probemen opleveren in je dagelijks zijn.

Een aantal dagen terug naar je innerlijke "ik" zonder een opgejaagd gevoel te hebben zou een goede uitkomst bieden. De eerste stappen naar jouw wens. Ben je bereid tijd te maken voor jezelf? Stel jij jezelf als eerste prioriteit en dan pas komt de rest? De meeste mensen vinden het moeilijk om voorzich zelf te kiezen. Maar ook de cliché klopt: "Als het met jou goed gaat, dan gaat het ook goed met je omgeving". Oftewel met je partner, de band met je kinderen, op werkgebied en met andere familieleden & vrienden. 

Een week helemaal voor jezelf met gelijk gestemden. Gevuld met innerlijke rust, gezonde voeding, je lichaam leren kennen en creativiteit. Een retreat waarvan je de goede energie meeneemt in jouw leven en op een ongedwongen manier vast kan houden. Dit kun je bereiken als je het ECHT wilt........

WELZIJN Retreat IN SPANJE - "YOU ARE THE STARSEED!"

Het aanbod van retreats is op dit moment oneindig. Het is lastig om alle aangeboden reizen van elkaar te onderscheiden. 

Velen van ons zijn op zoek naar bewustwording, rust, reflectie en persoonlijke ontwikkeling. En toch is het de Starseed Retreat gelukt onderscheid te maken door een afwisselend leerzaam programma aan te bieden.

"Ontwaak met ons in Calpe!"

Geplaatst: woensdag 9 oktober 2019

Multimedia

Beoordeling DAILY TASCH

© 2017 - 2021 Daily Tasch | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel