~ ORGONITE

"PROTECT YOURSELF against RADIATION" 


Orgonite is een in een bepaalde vorm gegoten gebruiksobject die op plekken binnen & buiten het huis geplaatst kunnen worden om de omgeving te beschermen van negatieve stralingen en chemicaliën. Bestaande uit 3 soorten bestanddelen:

1. edelstenen (bv: agaat, quartzen, celeniet, hematiet etc);
2. alle soorten metalen (bv: goud, zilveren, tin, koper etc);
3. en een organisch deel (bv: om goed geleidt te worden met de omgeving: hoogwaardige epoxy boomgiethars, maar ook bv: houtsnippers, pitten of zaden etc.).

Bij elkaar zorgt de samenstelling in de Orgonite ervoor dat de EMF- negatieve stralingen & chemicaliën (DOR) geneutraliseerd/getransformeerd/omgezet worden naar positieve energie (POR) door negatieve zuurstofionen.

Binnen alle gietvormen van orgonite zijn de Piramides het meest krachtigst door de vorm. Bij de punt komt de positieve energie binnen en zakt door de Vortex (middenstuk) via de andere punten richting de omgeving. Op dezelfde manier vloeit de negatieve energie vanuit de punten naar binnen, omhoog door de Vortex en worden bij het verlaten in de punt omgezet.


Buiten de keuze mogelijkheden op de webshop is het ook mogelijk een Orgonite te bestellen die persoonlijk afgestemd is op jouw favoriete kleur & intenties. Kijk in de shop bij elke vorm - bestellen onder 'personal made'.

Social media


Telegram

Beoordeling DAILY TASCH

© 2017 - 2022 Daily Tasch | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel