* MR. BLOU i love YOU - do 5 april 2018

Adres: Elandsgracht 150, Amsterdam 
Branche: HealthySpot Streetfood
Specialiteit: Vegan Food - Falafel
Open sinds: oktober 2017 

Ondernemer: Bloou Washington
Afkomst: Portugees
Leeftijd: 39 jaar
Professie: Chefkok 

 • Waar heb jij je inspiratie vandaan gehaald voor je onderneming; Mr. Blou I love you?
  Ik ben chefkok zoals je weet. Voedsel inspireert mij altijd. Het idee ontstond in juni 2017. Ik was in Singapore waar er veel street-food te krijgen is op elk hoekjes van de straat. In mijn hoofd was een Healthy spot geboren die nog niet in Nederland bestaat! Voor mij was het belangrijkste dat het eten proeft alsof je bij een Michelin restaurant eet. Mijn inspiratie slogan: Singapore fashion meets Berlin trashy chique vegan, voerde daarbij de toon. 

  Mijn Vegan hoofdproduct is FALAFEL. In Nederland kun je falafel krijgen, maar het kan veel beter……en daar wilde ik de eerste in zijn! Het is zo een mooi product die veel meer mogelijkheden biedt dan hoe het nu wordt aangeboden. 
   
 • Mr. Blou is jouw naam. I love you…….? Waar betekend deze naam voor jou? 
  Ik doe alles met liefde! En wil hierin een voorbeeld functie zijn voor anderen. De wereld zou er zo mooi uit kunnen zien als iedereen positiever naar elkaar is. Liefde kost niets!

         
    Eigenaar Bloou                                                                Tommy Kawau Mango 
   
 • Ik kreeg net een van de heerlijkste mango’s die ik ooit gegeten heb aangeboden. Echt een aanrader. Ik heb zo het gevoel dat daar ook een verhaal achter zit? 
  Jaja, mijn Tommy Kawau Mango! Ofcourse there is a story to tell about this SPECIAL MANGO! Tommy Kawau is een vriend en ook chefkok bij 2 Michelin restaurants. Hij werkt bij Okura Yamasato & Sasanka. 

  Hij vertelde mij jaren geleden dat hij de PERFECTE MANGO wilde kweken. Daar zou hij 5 jaar voor nodig hebben en wist precies op welke plek: de Fiji eilanden. Zo gezegd, zo gedaan. Ik werk alleen met eerlijke hoogwaardige producten. De Tommy Kawau Mango wordt aan culinaire restaurants verkocht voor $19 per stuk. …….
  En? Je hebt hem geproefd, “do i have to say more hahahahaha”. 
   
 • Je zit op een goede doorloop lokatie. Trams, bussen en taxi’s stoppen hier. Ik aanschouw nu ongeveer 15 minuten hoe druk het bij je is. Er zitten ook toeristen bij, die jou de weg vragen….vind jij dat vervelend? 
  Absoluut niet! Ik zal het mooier maken, ik word er een beter mens door. Het voelt zo dienstbaar mensen omweg te helpen.
   
 • Raar maar ik herken de smaak van de cappuccino…..erg lekker. Wat voor soort koffie schenkt Mr. Blou? 
  Oh echt?!……Ik werk samen met koffiespot LOT61. Zij zitten aan de Kinkerstraat. 
  (Aaha zie je wel…..dat is mijn koffie-tentje waar ik minstens 3x in de week koffie dronk toen ik nog in west woonde. Nice!)
   
 • Wil je zelf nog iets toevoegen aan dit interview? 
  Ik wil een voorbeeld functie zijn voor anderen. Alles draait in het leven om liefde. Lief voor jezelf zijn, lief voor anderen en de natuur. Voeding is daarin een basis element. Als je geen goede voeding tot je neemt zal je lichaam daar last van ondervinden. 
  “Im the healthy-spot in FUTURE VEGAN”. 

  De assistent van Karl Lagerfeld komt hier lunch halen als hij in NL is. Zijn kantoor zit hier om de hoek. Ik vind het een compliment, waar ik erg van geniet. De klant staat bij mij in de schijnwerper en centraal; behandel iedereen zoals je zelf ook behandeld wilt worden. 
 • Bloou Washington
  Bloou Washington

  MR. BLOU I LOVE YOU
  Interview: do 5 april 2018

  Adres: Elandsgracht 150, Amsterdam
  Branche: HealthySpot Streetfood
  Specialiteit: Vegan Food - Falafel
  Open sinds: oktober 2017

  Ondernemer: Bloou Washington
  Afkomst:…

Multimedia

Beoordeling DAILY TASCH

© 2017 - 2021 Daily Tasch | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel