~ Community Heart

"Welcome to the NOT PERFECT COMMUNITY!"


Tegenwoordig hebben we zonder dat we er bij stil staan zoveel gemeen met elkaar. Iedereen is gehaast en heeft duizend en een dingen te doen op een dag. Je hoort niet anders dan dat men liever meer kwaliteit uit het leven haalt, maar omdat we van alles "moeten" is het niet altijd haalbaar. Soms leggen we de lat zo hoog, dat we als een kip zonder kop blijven hollen en er chaos ontstaat. Onderweg.....naar WAT eigenlijk? 

Studeren, werken, het gezin, sporten, gezond eten, je mobiele telefoon, multimedia, je sociale netwerk en vooral je spiritueel pad bewandelen zijn allemaal factoren die we graag op peil houden. Het liefst alles in balans en perfect. Door alle prikkels van buiten af is er genoeg stof om over te schrijven en ons bij elk onderdeel af te vragen; waarom? Waarom vinden we het zo belangrijk? Of maken we ons te druk en wat heeft nou echt prioriteit?

We leven in het jaar van de ontwaking. Het is 2019 en zoals voorspeld is er chaos in de wereld. Steeds meer mensen beseffen dat we in een systeem leven waarin wij niets te zeggen hebben en er meer en meer regels bijkomen om controle te kunnen houden over de grote mensen massa. Het individuele loskomen hiervan (bewustwording) is op dit moment een mooie eerste beweging naar het uiteindelijke doel dat EENHEID heet. 

 • *Free a Girl! - LOCK ME UP!
  *Free a Girl! - LOCK ME UP!

  Hi Human People

  DINSDAG 15 MEI 2018 laten Rowena Baierl (oud Utopia bewoonster) & ik ons opsluiten voor het project 'LOCK ME UP!' Wij nemen plaats in een hok van 1 bij 2 meter waar we samen voor 12 uur opgesloten zitten! Van…

 • *OPBRENGST - FREE A GIRL!
  *OPBRENGST - FREE A GIRL!

  "REAL LOVE IS GIVING!"
  ----------
  2018 - FREE A GIRL - project: LOCK ME UP!
  Zondag 20 mei 2018 was het eindfeest van organisatie "Free a Girl" in CHA! te Laren. En maakte de organisatie het eindbedrag bekend; gezamelijk haalden…

Multimedia

Beoordeling DAILY TASCH

© 2017 - 2021 Daily Tasch | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel