~ It's MY Business!

In het bedrijfsleven vinden constant veranderingen plaats waardoor de plek van een vaste baan niet meer van zelfsprekend is. In Nederland leven we in de luxe positie om persoonlijke keuzes te kunnen maken in het soort werk wat we willen doen. Toch blijft het voor de meeste moeilijk om voor een langere periode leuk en stabiel werk te vinden. 

10 Jaar geleden zei ik in een interview met BNN NPO3 dat als je ambities hebt en de kans krijgt om van je hobby je werk te maken die kans moet grijpen! Doen waar je goed in bent en waar je kracht ligt in een eigen onderneming stoppen kan je leven meer kwaliteit geven. Je zal bereid moeten zijn keihard te werken en het is een 24/7 job, maar wel met eigen tijdsindeling en zonder een baas.

Misschien droom jij ervan om voor jezelf te beginnen. ZZP-er worden is in deze tijd voor velen een logische stap om te maken. Maar waar begin je? Gaat het financieel lukken? Hoe pak je de marketing aan? Kom je met jouw plan aan genoeg klanten? Maakt "het onbekende" je onzeker de stap te wagen? Zeg je je baan op of blijf je ernaast gedeeltelijk in loondienst werken? Durf je voor je droom te gaan? Allemaal vragen die door elk hoofd spoken bij het starten van een eigen onderneming.

Doormiddel van heart2heart interviews krijg je een kijkje in hoe inspirerende ondernemers hun business runnen; "Ondernemer in Beeld". Waar halen ze de inspiratie vandaan? Hoe zijn ze gestart en waarom? Welke plannen er nog liggen voor de toekomst. Ondernemers die hun dromen verwezelijken en hun persoonlijk verhaal vertellen via "It's MY Business!"

En mocht je extra motivatie nodig hebben klik hier!

"Let's TALK"
                               

Multimedia

Beoordeling DAILY TASCH

© 2017 - 2021 Daily Tasch | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel