TASCH - fashionlabel

TASCH
Natascha van der Wissel (1977), beter bekend als TASCH, startte in dec 2003 met haar design agency MyLove-Engine. Binnen de agency is het kledinglabel TASCH geboren.

Haar creatieve lust is kleding en accessoires te re-stylen. Uitgerust met secondehand kleding/accessoires, textielverf en schaar creëerde zij een exclusief fashionlabel, waarbij alle artikelen gepimped zijn tot een nieuw draagbaar kunst-item.

Het begon allemaal met een benefiet voor het AIDS FONDS. Tasch maakte 60 t-shirts, die zij in een paar uur tijd allemaal verkocht onder het mom van gezellige muziek, hapje en drankje. De opbrengsten werden voor de helft gedoneerd aan  een project voor STOP AIDS NOW! Door de goede ontvangst van haar t-shirt collectie, wist zij vanaf dat moment dat zij door moest gaan met ontwerpen.

FAQ: Bekende personen zoals Elize (NL), Birgit Schuurman (NL), Tasha's World (NL), Chipz (NL) Kelis Rogers (USA) en Missy Elliott (USA) zijn in het bezit van een exclusief TASCH ontwerp.                            

BABYTASCH
In 2008 beviel Natascha van haar dochter Neve. Inmiddels heeft ze ook een zoon, Ocean. De komst van de kinderen inspireerde haar naast het bestaande label een kids-label te starten, BABYTASCH genaamd.
Haar hot-item is het kleurijke Arafat-shawltje (via de webshop verkrijgbaar). Bekende kids zoals, Julian Gerschtanowits (van Renate&Winston) & Mees Padberg (van Britget Maasland & Pepijn) droegen de shawltjes toen ze een peuter waren! 

Onder het fashion label TASCH komen geen hele collecties meer uit, maar zij ontwerpt (klik hier) kleding op aanvraag. Van een bruidsjurk tot gepersonaliseerde t-shirts voor bv het aankomend festival seizoen. You name it!

Social media


Telegram

Beoordeling DAILY TASCH

© 2017 - 2022 Daily Tasch | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel