INFO OVER DAILY-TASCH:

"Be inspired & N-Joy!"

DAILY-TASCH is een lifestyle webshop, geïnspireerd door dagelijkse invloeden & (persoonlijke) interesses op het gebied van art, spiritualiteit, mode, voeding, gezondheid & interieur. Wil jij jezelf verwennen of zoek je een leuk cadeau voor een speciale gelegenheid dan "This is your place to be!". Neem eens een kijkje in de DAILY SHOP en Shop till you drop!


LIFESTYLER TASCH is het gezicht achter DAILY-TASCH. ​En een echte creatieve duizendpoot op breed gebied. In de onderstaande rubrieken deelt zij via ~EatCleanBox~ overheerlijke makkelijk te maken (healthy)recepten. En in 'Did YOU Know? & ShopTips ON Top' staan allerlei handige tips & leuke shopplekken.


Tasch heeft in haar leven veel meegemaakt. Uit praktijkervaring kan zij volmondig zeggen dat "van jezelf houden" op de eerste plek van je bucketlist hoort te staan. Door bewust te zijn van 't Leven zijn interesses als art, spiritualiteit, voeding en gezondheid op een natuurlijke wijze in haar leven gekomen. Ze neemt geen blad voor de mond, bulkt bijna altijd van de energie en met een onuitputtende wilskracht en glimlach motiveert zij graag haar omgeving om op een positieve manier het leven te benaderen.

Middels haar online Magazine FEELGOOD deelt zij openhartig haar Levensweg, visie over bijzondere mensen & de maatschappij. Met haar dosis levenservaring hoopt zij haar online-bezoekers te inspireren en op een andere manier aan het denken te zetten. Haar motto luidt: "Elke dag is er 1 om weer iets bij te leren". 

Uiteindelijk zal er geen 1 coach zijn die jou komt redden! Een goede coach begeleidt, zodat je tot eigen inzichten en realisaties komt. Tenslotte zijn wij allemaal mensen en draagt iedereen zijn eigen kruis. In jouw levensprocessen kan 'een motivator' je nieuwe (denk)patronen aanrijken voor de toekomst. Maar jij blijft je eigen HEALER. Als je maar wil en openstaat om te groeien!

Multimedia

Beoordeling DAILY TASCH

© 2017 - 2021 Daily Tasch | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel