Reiki behandeling

Artikelnummer: Reiki-45min
Vorige Artikel 2 van 3 Volgende
€ 66,00

Reiki
Al in mijn jonge jaren kwam ik er achter dat ik met een bepaalde energie vanuit mijn handen fysieke pijn kon verlichten voor anderen. Ik heb tot aan mijn 35ste nooit geweten of onderzocht hoe dat nou werkte. Wat ik opmerkte was dat ik af en toe de fysieke klacht overnam, waardoor ik voorzichtig werd aan wie ik mijn energie gaf. 

Totdat ik in aanraking kwam met Reiki. Het zijn 2 Japanse woorden: 'Rei' en 'Ki'. “Rei” betekend Universele en “Ki” staat voor Levensenergie.  Deze universele levensenergie is overal om ons heen en is aanwezig in alles wat leeft. Het is de essentiële energie waaruit wij bestaan.

Reiki is een geneeswijze die al eeuwen oud is en die iedereen bewust kan leren toepassen op alles wat uit energie bestaat. Reiki zorgt ervoor dat tekorten aan energie in ons lichaam worden opgelost zodat de natuurlijke balans werd wordt hersteld. Waar Reiki stroomt wordt datgene wat ziekte veroorzaakt of herstel in de weg staat opgelost. Door handoplegging op pijnlijke plekken kunnen we de pijn uit die zones verminderen. 

Reiki brengt de energie van de chakra ’s en het energieveld rondom het lichaam (aura) in balans en verminderd fysieke en emotionele klachten. Het vitaliseert zowel lichaam als geest en een behandeling voelt als een liefdevolle warme afgifte van energie. Het bevordert je psychische en geestelijke groei en je leven krijgt een nieuwe kwaliteit. Met Reiki kan je heel veel soorten pijnen behandelen, maar niet op iedereen zal de behandeling hetzelfde (gewenste) effect hebben.

Reiki geneest zeker niet alle ziekten (zeker bij terminale ziekten in een laat stadium, zoals kanker) kan het wel de symptomen en pijn verlichten. Dus ook voor deze personen heeft Reiki een positieve werking. Reiki is bedoeld als aanvulling en ondersteuning op reguliere geneeswijzen.

Behandeling gereserveerd:
Nadat je een Reiki behandeling heb gereserveerd neem ik contact met jou op om een afspraak in te plannen. De behandeling vind plaats op mijn behandel-lokatie. In het telefonisch gesprek nemen we ongeveer 15 min. om jouw fysieke en of mentale pijn die je ervaart door in grote lijnen. Een totale lichaamsbehandeling duurt ongeveer 45 min. 

Gun jezelf meer energie, rust en minder pijn!

Social media


Telegram

Beoordeling DAILY TASCH

© 2017 - 2023 Daily Tasch | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel