*YOGA & MEDITATIE ~ MARIETTE

Vorige Artikel 4 van 4

MARIETT

Mariëtte is een trotse moeder van drie kinderen en getrouwd met de liefde van haar leven. Geboren in Leiden in een Surinaams gezin van acht kinderen is Mariëtte het vierde kind. Familie en het gezinsleven zijn van grote waarden voor haar.

In 2006 is zij voor het eerst in aanraking met Yoga gekomen. Doordat zij als alleenstaande moeder ook fulltime aan het werk was merkte zij dat ze aardig overwerkt raakte. Met als gevolg dat zij steeds vaker last kreeg van hoofdpijnen en vermoeidheid.

Voor meer balans en rust wilde Marëtte graag yogalessen proberen. De yogalessen boden haar nieuw inzicht en verdieping in zichzelf. Al gaandeweg ervaarde Mariëtte een grote voldoening uit de bewuste en gerichte tijd en aandacht die zij met de yoga aan zichzelf besteedde. Dit zorgde ervoor dat zij de keuze heeft gemaakt om een docentenopleiding te gaan volgen.

“Het is werkelijk de beste beslissing gebleken die ik voor mijzelf kon maken. Ik voelde mij er als een vis in het water en bleef hongerig naar alle kennis en ervaringen die ik daar opdeed”.

– Mariëtte –

Vol enthousiasme, passie en aandacht is zij begonnen aan de opleidingen tot gediplomeerd yogadocente. Hierin heeft zij inmiddels het diploma beginners, gevorderden I, gevorderden II en senioren yoga  behaald.


Ben jij ook toe aan rust en balans? Tijdens de Starseed Retreat staan de Chakra's ook tijdens de yogalessen centraal.

Kom in contact met je innerlijke zelf door yoga toe te passen in je dagelijkse leven. Integrale yoga verbindt lichaam en geest met elkaar door middel van ademoefeningen, lichaamsoefeningen, concentratieoefeningen en meditatie.

Ook jij kunt leren om in de drukte van de dag terug te gaan naar je basis, door eenvoudig je blik naar binnen te keren. Dit werkt niet alleen rustgevend maar ook helend. 

Door bewust en met aandacht met lichaam en geest bezig te zijn creëer je een innerlijke rust.

"De toekomst is mooi en lacht naar mij, en ik, ik lach terug”


Voor meer informatie over Mariette: Absolute Bliss Yoga

Multimedia

Beoordeling DAILY TASCH

© 2017 - 2021 Daily Tasch | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel