*Starseed Gifts

Vorige Artikel 2 van 5 Volgende

Naast dat jij jezelf deze retreat kado gedaan heb ontvang je bij aankomst een aantal Starseed Retreat gifts.

Dopper
Goed gehydrateerd blijven tijdens jouw verblijf is erg belangrijk.
Daarom krijg je van ons een Dopper kado. De dopper is gemaakt van plastic wat uit de oceanen wordt gehaald, dat proces heet waste management. Dit is een zeer goed initiatief waar uiteindelijk ook maatschappelijke projecten in Nepal mee worden gesteund. Wij zijn trots dat we deze jou kado kunnen doen!
Klik hier om meer te lezen over DOPPER.


Kristallen - Half Edelstenen & Mineralen
Ook ontvang je een buideltje met kristallen stenen.
Op de tweede dag tussen 15:00-16:00 uur staat een gratis Kristallen & Mineralen workshop gepland die uitleg geeft over de half edelstenen. 

Hoe je ze het beste kan gebruiken en opladen en waarom we met de kristallen werken  in de retreat. 
Uiteindelijk gebruik je de stenen elke dag tijdens de liggende geleide meditatie om 20:30 uur. En raken op deze manier je Chakra's in balans en kun je ze in de toekomst zelf helen. Laat de energie weer op een goede manier door je lichaam stromen!

Per dag krijg je informatie over de steen die in het teken staat van de te behandelende Chakra van die dag. 7 stuks kristallen zullen we langs gaan. 

Stenen tip! ~ Aquamarijn en Toermalijn verwijderen blokkades. Labradoriet beschermt je Aura. 


Soul Dairy
Om alles thuis nog eens te kunnen nalezen of misschien zelf in door te schrijven ontvang je een dagboek waar je alles in kan noteren.

In het dagboek vind je een kort en bondig persoonlijk astrologisch overzicht over jezelf. Niet omdat we denken dat jij jezelf niet kent, maar om je te helpen inzicht te krijgen over jouw aspecten voor de 1 op 1 "IK"-gesprekken met de coach. 

Doormiddel van de stelling van Pythagoras te gebruiken en je persoonlijke gegevens te ontleden hebben we 3 numerologische Levenspaden uitgerekend/geanalyseerd. 

 • Life Path number
  Vraag: wat is je voornaam & je geboorte datum?
  Uitleg analyse: welke doelen je hier op Aarde hebt.
 • Expression number - Destiny number
  Vraag: wat zijn je volledige geboorte namen zoals op je geboorte akte?
  Uitleg analyse: gaat over wie ben je, waar sta je voor, waar ben je goed in.
 • Soul Urge number - Hearts Desire number
  Vraag: ben je single of zit je momenteel in een relatie?
  Uitleg analyse: gaat over je persoonlijkheid, je omgang met anderen en waar je Ziel naar verlangt.

"IK"-gesprek-sessie & Tarot kaartlegging
In de 1 op 1 "IK"-gesprekken word voor coach Moïbe duidelijk welke aspecten er op een dieper niveau behandeld zullen worden. Bij haar is het ook mogelijk om je energie te schonen door middel van pendelen. Als dat je wens is maak je een aparte afspraak met haar. 

Gastvrouw Tasch legt voor jou open Tarot legging. Waar vanzelf onderwerpen uitrollen om met haar te bespreken. Zij geeft een brede uitleg over wat de kaarten je willen vertellen en wat het Universum je mee wilt geven. Vaak zijn dit de onderwerpen die je met je eigen energie doorgeeft aan het Universum. We hopen je hiermee meer inzicht te geven in de situaties waar je moeite mee hebt of vragen over wilt stellen.


"OHM"

Multimedia

Beoordeling DAILY TASCH

© 2017 - 2021 Daily Tasch | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel