*Workshop: Orgonite maken

Artikelnummer: Orgonite-nov-2019
Vorige Artikel 2 van 4 Volgende
€ 45,00

ORGONITE MAKEN ~ € 45,00

Tijdens je verblijf in de villa staan er een aantal dagen "IK"-workshops gepland tussen 15:00-16:00 uur. Deelname aan ~Orgonite maken~ is niet bij de all-inclusive prijs inbegrepen. Deze wordt apart in rekening gebracht en kan middels deze reserveringspagina bijgeboekt worden.

Orgonite maken
Wij worden ongevraagd blootgesteld aan allerlei negatieve stralingen en ontkomen daar helaas niet aan. Het enige wat wij kunnen doen is ons proberen te beschermen tegen de radiatie die afkomstig is van bijvoorbeeld de magnetron, slimme electra meter, wifi-kastje, beeldschermen, ledverlichting etc. Orgonite is een van de vele mogelijkheden om jezelf te beschermen tegen EMF stralingen.

Waar bestaat een Orgonite uit?
Orgonite is een in een bepaalde vorm gegoten gebruiksobject die op plekken binnen & buiten het huis geplaatst kan worden om de omgeving te beschermen van negatieve stralingen en chemicaliën. Bestaande uit polyester giethars (het meest voorkomende) of epoxy (iets duurder) waar 3 soorten bestanddelen in voorkomen:

1. edelstenen - bv: agaat, quartzen, celeniet, hematiet etc.;
2. alle soorten metalen - bv: goud, zilveren, tin, koper etc.;
3. en een organisch deel - bv: epoxy, maar ook bv. houtsnippers, pitten of zaden etc.

*mocht je meer willen lezen over Orgonite klik dan hier

Eigen inbreng voor een persoonlijke Orgonite
Al het materiaal is bij de workshop aanwezig. Mocht je het leuk vinden om een persoonlijk tintje aan je orgonite te geven kun je wat onderdeeltjes meenemen van huis. Denk bijvoorbeeld aan een geluksmuntjes of je lievelings edelstenen. 


De workshop orgonite maken wordt gegeven door gastvrouw Tasch.

Multimedia

Beoordeling DAILY TASCH

© 2017 - 2021 Daily Tasch | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel