Vraag maar, Mama!

Artikel 1 van 2 Volgende

Wie wilt nou niet ECHT contact met zijn kind?! Een retorische vraag, als je het mij vraagt.

"Vraag maar, Mama!" van Elma van Vliet is een vragen-kaartspel voor moeder en dochter en het uitgangspunt is nader tot elkaar te komen. Elkaar te leren kennen in de primaire basis. De vragen op de kaarten zijn vanzelfsprekende situaties. Zo vanzelfsprekend dat we ze in ons drukke bestaan niet uitvoerig met elkaar delen. Je innerlijk moederstem zegt; Goh wat leuk, dat heb ik je nog nooit verteld of hé daar hebben we het nooit over gehad.

Elk kind wilt graag qualitytime met z'n ouders. Dit biedt een unieke kans om elkaar beter te leren kennen en de band die je hebt te versterken of juist op te bouwen. Het heeft zelfs een herstellend vermogen. Zeker als meerdere kinderen in het gezin je aandacht opeisen. 1 op 1 tijd voor elkaar! Ook heeft Elma een set voor vader en zoon ontworpen. Het Papa boxje is turquoise. 

Mijn dochter, Neve (2008), vindt het super dat we elke dag voor het slapen gaan 1 kaart trekken en elkaars vragen uitgebreid beantwoorden. Ze herinnert mij er zelfs aan als ze het idee krijgt dat ik het vergeet. Het contact geeft haar rust en mij een goed gevoel als moeder. Ook wijk je door 1 vraag vaak uit naar meer gesprekstof.....en dat geeft dynamiek aan je ouderschap, maar ook aan kind zijn.

Kortom een echte aanrader! Kopen dus!


"Happy Daughter&Mother Bonding!"


Prijs - Vraag maar, Mama!: € 15,99

Ondanks je naar een andere webshop surft, zie ik je toch wel terug he!
Webshop: www.elmavanvliet.nl
Instagram: elmavanvliet


Tip datum: 11 maart 2019

Multimedia

Beoordeling DAILY TASCH

© 2017 - 2021 Daily Tasch | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel