*Self Education

Vorige Artikel 3 van 8 Volgende

"ALL THAT MATTERS IS LOVE"


ZELFSTUDIE - liefde
 

Je kan jouw fysieke bestaan op Aarde zien als 'naar school gaan'. Waar je een brede opleiding volgt in Zelfstudie & Waarheid

Het behalen van je 'diploma' (zielen doorgang tot andere dimensies) heeft daar een aantal fysieke Levens voor nodig. Hoeveel levens dat zullen zijn ligt aan hoe hard je bereidt bent 'te studeren' voor de leer (kennis).

Meerdere factoren spelen een rol op je reis. Ik benoem er een aantal: 

  • je ontwaking (wakker worden uit het maatschappelijk systeem waar je al op een vroeg stadium in je leven voor getraind wordt - het is moeilijk om daarvan los te komen)
  • je achtergrond (met wat voor soort waarden en normen je opgegroeid bent of het geloof binnen het gezin - de verwachtingen van bv je ouders of andere dierbaren)
  • je interesses in levensbeschouwing (esoterie - openstaan voor het feit dat er meer tussen hemel en aarde zit)
  • de soort vrienden die je hebt (hangt nauw samen met interesses - gelijkgestemden maakt jouw reis een stuk makkelijker) 

Zoals je leest heeft het allemaal te maken met je omgeving. Ondanks je geen invloed hebt op in welk gezin je geboren wordt ben je niet 'het eindproduct' van je ouders. Jij bent verantwoordelijk voor hoe jij je verdere leven wilt invullen.

Keuzes maken blijft moeilijk. Je kunt het gevoel hebben dat er veel op het spel staat, door verwachtingen van anderen. Het gaat in het begin zeker niet vanzelf. Het afpellen van jouw lagen tot je bij de kern bent vergt bepaalde karakter eigenschappen: volharding, vertrouwen en geduld met als hoofdprincipe 
LIEFDE!

"Liefde voor jezelf! De rest volgt op een natuurlijke wijze vanzelf. Als je durft te kiezen voor jezelf, kiezen de juiste mensen ook voor jou!"

Multimedia

Beoordeling DAILY TASCH

© 2017 - 2021 Daily Tasch | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel