*Intuition

Vorige Artikel 4 van 8 Volgende

"Be willing to Learn & Grow the F*up!"


INTUITION - je ziel
 

De weg van jouw ZIJN, is je spiritueel pad (levensloop/zielsreis). Vertrouw blind op de stem van je Geest en laat je op je pad intuïtief leiden door je Ziel. Niemand kent JOU immers beter dan JIJ JEZELF. Je ziel heeft dit al meerdere keren gedaan en weet precies welke 'studie' onderdelen (lessen die er nog te leren zijn) het nog moet doorlopen om uiteindelijk op de plek van bestemming uit te komen (je staat van ZIJN - dit is wat gelukkig ZIJN heet).

Tijdens deze leer krijg je precies op de goede momenten aangeboden (Universum) wat je aan kan en misschien word je zelfs op de proef gesteld of je de les al onder de knie hebt. Misschien denk je bij sommige gebeurtenissen, waar heb ik dit aan verdient? Maar dat is een vraag die de Ego (3D) je graag stelt. Je zult je vraag moeten aanpassen naar: 
"Wat kan ik hier uit leren?". Intuïtief aanvoelen wat je mee kan nemen naar een volgende fase van je Leven (5D). 

Van in een slachtofferrol blijven zitten is nooit iemand gegroeid. Het verradelijke van te veel luisteren naar je Ego is dat het je lichamelijk en of geestelijk ziek kan maken. Het voeden van de ego laat je letterlijk niet goed in je vel zitten. Je kunt emotioneel raken of zelfs depressief. Zorg dat je ZIEL (JIJ) gezond blijft!

Jij zit perfect in elkaar, je bent uniek! Je bent een deel van het grotere geheel!

Multimedia

Beoordeling DAILY TASCH

© 2017 - 2021 Daily Tasch | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel