WAAROM TAROT?

Artikel 1 van 32 Volgende

TAROT ALS TOOL ~ je spiritueel pad bewandelen
Ik was 21 jaar toen ik in december 1999 op wintersportvakantie door mijn vriend  Martijn van Veen gevraagd werd om met hem te trouwen. Ik was dolgelukkig en natuurlijk zei ik JA! Het was de meest attente man die ik ontmoet had, de man van mijn dromen. De enige man die ooit tegen mij zei: "Tasch ik wil met je trouwen, kinderen krijgen en voor jullie zorgen!". Ik leerde van Martijn. Hij bracht balans in mijn leven. Hij was de aanvulling die een relatie hoort te hebben. 

Helaas mocht het niet zo zijn. Martijn verongelukte 2 maanden later op 11 februari 2000. Hij bracht een vriend/oud collega naar het treinstation rond 23:15 uur. Het bleek (uit camera beelden) dat hij te dicht bij het laatste treinstel stond, waar zijn vriend instapte en hij hem uitzwaaide. Hij kwam tegen de langzaam rijdende trein aan en viel tussen het perron en de trein in. Al was het het laatste treinstel, er was te veel inwendig letsel en hij haalde het niet. 

Ik was intens verdrietig. 7 jaar lang heb ik gerouwd en gingen mijn emoties alle kanten op, van kwaad op de wereld, naar verdriet, naar onbegrip over hoe het leven in elkaar zat. Ik snapte niet hoe dit kon gebeuren.

Vanaf het moment dat Martijn overleed was ik ervan overtuigd dat er meer is tussen hemel en aarde. Na de periode van rouw kwam de acceptatie dat hij er echt niet meer was. En ging ik opzoek naar tools die mij konden helpen de balans te vinden op mijn spiritueel pad. Daarvoor moest ik intuïtief gaan luisteren naar mezelf.

Één van de tools die ik tegen kwam was TAROT. Ik maakte kennis met het kaartendek Rider Waite (de kaarten die je op de afbeeldingen ziet). Ik volgde een cursus in Dordrecht. En sinds dien gebruik ik deze kaarten zodra mijn gevoel (intuïtie) zegt om ze erbij te pakken. Het geeft mij meer inzicht in 't Leven & ontstaande situaties.

Tarot is een zeer krachtige manier waarmee je je intuïtie kunt volgen. Het laat je in contact komen met je natuurlijke gaven. De gaven die je als mens al vanaf je geboorte meegekregen hebt. Deze gaven zijn veel van ons kwijt geraakt, omdat we niet (echt) meer in contact staan met de natuur oftewel met onszelf.

Onze intuïtie is het gefluister dat we zelden horen vanwege al het lawaai om ons heen ... zoals ons drukke bestaan met het gezin, sociale media en alle electrische aparaten zoals mobiele telefoons, tv, tablets en laptops.

Vaak genoeg heb ik niet in contact gestaan met "MIJN ZIJN" door allerlei redenen. Nu ben ik vastbesloten dit niet meer te laten gebeuren. Ik kies ervoor om goed naar mezelf te luisteren. Je eerste ingeving zonder angst is vaak de beste raadgever. Durf eerlijk te zijn met jezelf, want alleen dan zal je groeien.

Tarot is geen everyday "verplichting". Ook hier werk je met de vibratie van je gevoel. Je hoeft niet elke dag een kaart te trekken of een legging te doen. Je trekt of leg de kaarten wanneer jij denkt dat je het nodig hebt of met een (dringende) vraag zit.

Als je een legging voor een ander doet zorg er dan voor dat je goed in je vel zit. Jouw stemming, "laag in je energie zitten" of "hoog in je emotie zijn", kan de uitkomst voor een ander beïnvoeden. En dus ook de legging. Laat de vrager de kaarten schudden en trekken.


Wat TAROT voor jou kan betekenen in de toekomst:

  • geestverruimend
  • negatieve overtuigingen vernietigen 
  • je natuurlijke gaven ontwikkelen die je al bezit
  • vergroot je vertrouwen in jezelf en het leven
  • geeft inzichten in situaties, ook in je drukke levensstijl
  • kan de kwaliteit van je metingen verbeteren 
  • ondersteunt en begeleidt het ontwikkelen van je intuïtie
  • kan je leven resultaatgerichter maken
  • vrij zijn van angst (gebaseerde besluitvorming)
  • een positief verschil te maken als "mens", oftewel als energie, op het centrum van het Universum AARDE

Multimedia

Beoordeling DAILY TASCH

© 2017 - 2021 Daily Tasch | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel