*OPBRENGST - FREE A GIRL!

Vorige Artikel 2 van 2

"REAL LOVE IS GIVING!"


2018 - FREE A GIRL - project: LOCK ME UP!
Zondag 20 mei 2018 was het eindfeest van organisatie "Free a Girl" in CHA! te Laren. En maakte de organisatie het eindbedrag bekend; gezamelijk haalden 300 persoonlijke acties van het project "Lock Me Up!" een HALF MILJOEN EURO op om kinderen in het buitenland die gedwongen worden tot prostitutie te helpen. Wat een waanzinnig mooi bedrag! 

Persoonlijke ACTIE - TASCH
In week 18, 2 weken voor het project "Lock Me Up!" van start zou gaan, werd ik gebeld door een vriendin van mij Mariëtte uit Rotterdam. Ze vroeg mij of ik geïntereseert zou zijn zoveel mogelijk geld te collecteren en daarbij mezelf 12 uur te laten opsluiten voor organisatie "Free a Girl" in de week van de Kinderprostitutie. Ik kende het concept al een aantal jaar doordat Yolanthe Sneijder-Cabau veel media aandacht kreeg voor Lock Me Up! Ik hoefde, ondanks ik laag in mijn eigen energie zit, niet lang na te denken. Ik had hierbij ook een persoonlijke overweging die mij positief stemde dit aan te gaan!

DONATIES KANALEN
Normaal krijgen kandidaten ruim 3 maanden de tijd 2500,- te collecteren. Ik had weinig tijd, dus begon gelijk op mijn nieuwe website een donatie actie. Stelde 13 dagen een Tasch kettinkje beschikbaar voor "Free a Girl". Eigenlijk was het sieraad bedoeld voor de normale verkoop in mijn webshop. Ik had een aantal nachten doorgewerkt om 70 kettinkjes in elkaar te zetten. De Free a Girl ketting actie is inmiddels gesloten (maandag 21 mei 2018). 

Opbrengsten:
Tasch kettinkjes: 90,-. 
Persoonlijke actiepagina "Free a Girl" tot nu toe: 165,-
Bedrag "Lock Me Up DAY!": 360,- 
Totaal opgehaald: 
 
615,- 

LOCK ME UP! ~ the HARBOUR CLUB / Amsterdam Oost
Dinsdag 15 mei 2018 was het dan zover! Samen met Rowena ging ik het hok in van 09:30-21:30 uur. In de ochtend was het rustig, maar gelukkig werd het rond lunchtijd drukker en waren velen bereid een donatie te doen.

T-SHIRT "HELP GET ME OUT!"
De avond voordat ik mij liet opsluiten kwam ik op een pakkende design voor een t-shirt.

  • HELP GET ME OUT!
  • HELP
  • GET ME OUT!
  • HELP ME OUT!

Op welke manier je de woorden door elkaar gebruikt maakt niet uit, het heeft allemaal dezelfde lading en geeft aan hoe zo'n meisje zich moet voelen! Eigenlijk zou "Free a Girl" dit t-shirt voor alle kandidaten beschikbaar moeten stellen!

Ik heb mij tijdens de zit zo min mogelijk bezig gehouden met de tijd of trek hebben in eten. Dat maakte het uiteindelijk een stuk makkelijker. Kommetje rijst ook overgeslagen.

In de ochtend en middag kwamen, zoals beloofd, een aantal vrienden van mij langs om morele steun te bieden: SUPER FIJN! Thanks Ben & Caro! You're Greatest! Hadden beide al geld gedoneerd en een ketting gekocht! 's Avonds kwamen Jorik (Lil Kleine) & Jaimie een hapje doen en steunde ons natuurlijk ook in dit project. Top Ouwe!

Het was een interessante dag waarin ik enkele momenten van bezinning had en bepaalde levensvragen beantwoord kreeg. Die ik meeneem op mijn eigen 'JOURNEY TO FREEDOM'!

Het persoonlijk bedrag van 'Lock Me UP!' vond ik magertjes (dit had zo z'n redenen), maar alle kleine beetjes helpen en bieden bij elkaar in het grotere geheel vast mooie mogelijkheden.

THANK YOU'LL SO MUCH X TASCH 

Multimedia

Beoordeling DAILY TASCH

© 2017 - 2021 Daily Tasch | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel